Menü
Hesabım
Şifremi Unuttum
Kayıt Ol

Miniflak Lisanslı L.O.L SURPRISE! LOL4104 Kameralı Dokunmatik Çocuk Kol Saati

1.499,00 TL
1.499,00 TL
%0 
Sepette %5 indirim 1.424,05TL
21.04.2024 tarihine kadar kargoda
kargo-bedava.svg (418 KB)
orjinal-urun.svg (388 KB)
kosulsuz-iade.svg (483 KB)
aynıgünkargos.jpg (2.00 MB)

Canlı L.O.L SURPRISE! Tasarımı ve Teknolojik Özellikler Miniflak lisanslı L.O.L SURPRISE! LOL4104 kameralı dokunmatik çocuk kol saati, çocukların sevgilisi L.O.L SURPRISE! karakterlerinin canlı ve eğlenceli tasarımını modern teknolojik özelliklerle birleştiriyor. Bu saat, çocukların günlük yaşantısına eğlence ve renk katarken, teknolojiyle tanışmalarını da sağlıyor.

Eğlenceli Kamera ve Dokunmatik Ekran Bu çocuk kol saati, entegre kamerası ve dokunmatik ekranı ile çocuklara fotoğraf çekme, video kaydetme ve saat özelliklerini keşfetme imkanı sunuyor. Kolay kullanılabilir arayüzü, çocukların saati rahatlıkla kullanmalarına olanak tanıyor.

Çocuklar İçin Eğitici ve Eğlenceli L.O.L SURPRISE! temalı bu saat, çocuklara saat okuma becerisini öğretirken eğlenceli aktiviteler sunuyor. İçerisinde bulunan oyunlar ve eğitici uygulamalar, çocukların hem öğrenmesine hem de keyifli vakit geçirmesine yardımcı oluyor.

Garanti Bilgisi
Ürünler 2 yıl boyunca garanti kapsamındadır.
Teslimat Bilgisi
Siparişiniz aynı gün kargoya verilecektir.  Cumartesi günleri öğlene kadar kargo çıkışı yapılmaktadır. Bayram ve tatil günlerinde teslimat yapılmamaktadır.
Ürün Açıklaması
Cinsiyet
Kız Çocuk
Renk
Pembe
Kayış Tipi
Silikon
Kayış Rengi
Renkli
Kasa Rengi
Pembe
Su Geçirmezlik
3 ATM
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.